teatre de comèdia

Catalan gigolò: Comèdia per adults d’Escenaviva

Catalan Gigolò

Us presentem una de les obres més aplaudides d’Escenaviva: “Catalan Gigolò”, la versió en català de l’obra estrenada a quatre països “Amor en alquiler: El putito feo”

Sinopsi de l’obra

Una dona decebuda pel seu marit decideix venjar-se contractant els serveis d’un gigolò.

Catalan Gigolo, una comedia en català d'amor i desamor

Però la nit es complica des del començament, ja que l’home que truca a la seva porta no és ni de lluny allò que ella esperava.

Catalina Higuera i Eduardo Herrera són els intèrprets de Catalan Gigolò

La trama es desenvolupa tota plena de sorpreses, amb situacions ben còmiques que ens faran adonar-nos que res no és el que semblava.

El nom d'aquesta comèdia en castellà es "Amor en alquiler: El putito feo"

Catalan Gigolò és una història de dues ànimes desesperades, en un llibret plè d’acudits i crides a la ternura.

Riures, sorpreses i humanitat a aaquesta comèdia d'Escenaviva

El guió de Catalan Gigolò és del nostre dramaturg, Eduardo Herrera Baena, comediògraf que ha posat en aquesta obra no només tot el seu enginy, ja que juntament amb la Catalina Higuera fent de Caludia, L’Eduardo és l’actor que la defensa al territori català.

L’adaptació al català

Aquesta obra estrenada en castellà a quatre països cobra una nova dimensió en la seva versió en català.

Vestuari i escenografia de disseny

Per la seva gira a Catalunya, Escenaviva compta amb dissenys d’estil oriental per l’escenografia, d’un ambient més sofisticat i zen, així com el vestuari d’inspiració japonesa, ja que la Claudia vesteix els quimonos de la Japonesca.

Quimono disseny de Japonesca

Perque no només es tracta d’una traducció del text original en castellà, sino que els actors que la representem visquem a Catalunya i coneixem la subtilesa d’aquesta cultura, que es el que reflexen els personatges, actuant de manera diferent que quan la representen en castellà.

La creació en la direcció i la interpretació

Aquest efecte de la personalitat de l’actor i la direcció de la mateixa obra segons la cultura del seu director i sobre tot, la cultura del públic a la que va dirigida la interpretació de l’obra, ja es va fer notar, per exemple en la seva estrena a Guayaquil, amb protagonistes més dramàticament intensos que a la versió que Escenaviva ofereix a Espanya i Catalunya.

Catalan gigolo en Guayaquil, Ecuador

Podeu demanar més informació sobre aquesta obra deixant un comentari, o contactant directamente per mail o telèfon amb nosaltres, Us atendrem encantats.

contactar amb Escenaviva
Summary
Catalan Gigolò, una comèdia profonda i plena de sorpreses
Article Name
Catalan Gigolò, una comèdia profonda i plena de sorpreses
Description
Escenaviva ofereix aquesta comèdia ja estrenada a quatre països, una hist`ria d'amor i desamor ple de riures i sorpreses que no us deixarà indiferents.
Author
Publisher Name
Escenaviva
Publisher Logo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *